POJEDINAČNO PRVENSTVO HALS-A

U subotu 8.listopada 2016. u  Varaždinu održano je Pojedinačno prvenstvo Hrvatske atletske lige sjever. Atletičari atletskog kluba Samobor ostvarli su vrlo zapažene rezultate.

pp Hals
Stariji juniori u sastavu Filip Ćelipirović, Luka Janković, Filip Kufrin i Tin Erceg osvojili su zlatnu medalju u štafeti 4×100 metara.

Filip Kufrin bio je brončani na 400 prepone,a Luka Janković srebrni u skoku u vis.Dvojac je bio uspješan i u bacanju diska gdje je Luka osvojio srebro, a Filip broncu.

Svakako treba istaknuti i Tina Ercega koji je na 100 metara bio treći,sa osobnim rekordom 12.18 i osvojio brončanu medalju.

Od naših cura odlično su nastupale i Buga Ema Štefanac koja je u skoku u dalj zauzela 9.mjesto sa skokom od 4,22 metra i njezina klupska kolegica Barbara Račić koja je u istoj disciplini bila 13-ta sa skočenih 4,19 metara.Obje su nastupale i na 60 metara gdje je Buga zauzela 5. mjesto sa vremenom od  8,79 sek a Barbara 16. sa 9,40 sek.

Lovro Domotorffy Žibrat pobijedio je u svojoj kvalifikacijskoj grupi i zauzeo je ukupno 8. mjesto na 60 metara sa otrčanih 8,86 sek i 6 mjesto u bacanju vortexa sa hicem od 42,33 metra.

Sve u svemu odličan nastup naših na kraju ljetne sezone.


Bravo Samoborci!!!!!!