Atletski miting Mladost 12.-13.6.2021

U kratkom vremenu između seniorskog državnog i mlađe kadetskog/kadetskog prvenstva Hrvatske, atletski klub Mladost iz Zagreba uspio je organizirati miting na stadionu Mladost u Zagrebu, koji se održao ovaj vikend.

Idealna prilika da bi mlađe dobne skupine mogle sakupiti po još koju utrku prije svojih državnih prvenstava krajem ovog mjeseca.

Atletski klub Samobor 2007 nastupio je sa 5 svojih predstavnika.

Prve na stazu izlaze KARLA MANDIĆ i ANI ŽUVELA, koje nastupaju na 60m u konkurenciji kadetkinja. Ani je još ovu godinu mlađa kadetkinja, no zbog disciplina postavljenih od strane organizatora, ovaj miting se natjecala u starijoj kategoriji.

Obje startaju sa malo rezerve, no kroz sredinu i kraj utrke ulaze u svoj ritam i završavaju na 1. mjestu ANI i sa vremenom od 8,62, te KARLA na 3. mjestu sa vremenom od 9,42. Curama je ovo druga utrka ikad, stoga stvarno mogu biti ponosne na sebe kako su je odradile. Čestitam cure!!

Sljedeća na redu je bila BUGA EMA ŠTEFANAC u najjačoj jakosnoj skupini seniorki na 100m, gdje trči odličnu utrku i ostvaruje vrijeme od 13,61 te ujedno postavlja svoj novi osobni rekord!! ČESTITAM BUGA!!!

U konkurenciji seniora (makar još uvijek mlađi junior) LOVRO ČIŽMEŠIJA trči utrku na 100m u vremenu od 12,22. Pošto mu je rezultat od 12,20 sa prošlog natjecanja bio uz vjetar +2,1m/s, kao takav ne može se pisati kao službeni rezultat. Tako da je rezultat od 12,22 njegov novi osobni rekord!! ČESTITAM LOVRO!!

Sljedeći vikend nastupamo na prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete/kinje i kadete/kinje u Čakovcu. Do tada…

Treniramo!!

Trener Matej