ATLETSKI MITING RIJEKA 18.5.2021

Na sunčanom stadionu Kantrida održan je, u organizaciji AK Kvarner iz Rijeke, prvi njihov atletski miting. Po atmosferi i organizaciji nadamo se dugoj tradiciji održavanja mitinga.

Atletski klub Samobor 2007 imao je 4 predstavnika. Dragutin, Buga i Lovro su nakon subotnjeg mitinga u Zagrebu došli odmjeriti, i skupiti još utrka u nogama netom prije pojedinačnih državnih prvenstava koje slijede. Ani je sa svojim prvim nastupom pokazala da slijede dobre o brže utrke s njezine strane.
Dragutin Franičević ponovo obara svoj osobni rekord sa vremenom od 11,66 sa vjetrom u prsa od 1.5m/s. Čestitam!!
Lovro Čižmešija trči dobru utrku do zadnjih 15 metara gdje gubi pozicije, usporava naglo i završava sa 12,59. Nije loš rezultat za njega, no sposoban je za puno bolje vrijeme, no uskoro će i to doći.
Buga Ema Štefanac sa svojih 13,75 pokazuje da je u jednoj konstanti, na stvarima koje smo radili pokazuje da ih je sposobna primijeniti.
Ani Žuvela na svom prvom nastupu odlično pristupa utrci, no nakon starta, pošto je bila prva staza gdje je prvih par metara iscrtkana linija, gubi orijentaciju i gazi u stazu do. Samim time, biva diskvalificirana no vrijeme s kojim je prošla kroz cilj bilo je 13,70.
Za prvu utrku bi ja rekao i više nego odlično!! Kao mlađa kadetkinja, trčati takvo vrijeme nakon 6 mjeseci treninga. Bit će to odlično.
Htio bih pohvaliti cijelu ekipu koja je išla, odlično su odradili miting. Kako su funkcionirali kao ekipa, pomažući jedni drugima, podržavajući jedni druge.  Šta trener više može tražiti od njih?
Do idućeg natjecanja… Treniramo!!
Trener Matej