DVORANSKO PRVENSTVO HRVATSKE ZA JUNIORE/KE

U subotu 26.01.2019. održano je Dvoransko prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke u organizacije Hrvatskog atletskog saveza i Zagrebačkog atletskog saveza. Natjecanje se odžalo u kružnoj dvorani na Velesajmu, Paviljon 1. Atletičare je pratila trenerica Paula Zrinjan.

 

 

U kategoriji juniorka na 60 m, Pamela Fauković osvaja 26. mjesto sa rezultatom 8,58, Buga Ema Štefanac 27. mjesto sa rezultatom 8,66 i Tanja Tomić 28. mjesto sa svojim novim osobnim rekordom od 8,97 sek.

Atletičarke su nastupile i u disciplini skok u dalj, Tanja je zauzela 24. mjesto sa skokom od 4,41 m, Pamela 25. mjesto sa skokom od 4,31 m i Buga Ema 26. mjesto sa skokom od 4,22 mm.

 

U kategoriji juniora u disciplini troskok Filip Ćelepirović postavlja svoj novi osobni rekord sa skokom od  11,97 m. Kaže da je zadovoljon rezultatom, jer uvjeti za treniranje skoka u dalj preko zime nije moguć, pa je ovaj novi osobni rekord za njega veliki uspjeh.

Također u skoku u dalj osvaja 14. mjesto sa skokom od 5,53 m.

 

 

U kategoriji juniora na  400 m Antonio Kosmat (OSI) zauzima 28. mjesto sa rezultatom 1:04,30. Antonio je odlično startao, i nakon izlaska iz bloka nakon 5 m, stao je, jer je mislio da je start poništen. Shvativši da je trka krenula, nastavio je trčati, ali nije mogao postaviti svoje novo vrijeme.

Sva natjecanja kod atletičara donose nova iskustva, te uče nešto o sebi i onome što žele postići na svom osobnom sportskom razvoju. Tako su danas, naši najmlađi atletičari otišli u Međimurje u Prelog, na višeboj. Nadamo se da će se lijepo provesti i postaviti svoje nove osobne rekorde. Izvještaj sutra kad dobijemo rezultate.

Sretno!