PRVENSTVO HRVATSKE U ŠTAFETAMA

Zagreb, 20. lipnja 2020. u organizaciji AK Agrama i HAS, održano je Prvenstvo Hrvatske u štafetama. Natjecanje se održavalo u mješovitim (muško-ženskim) štafetama u disciplinama: 4×60 m, 4×100 m, 4×200 m, 4×300 m i 4×400 m , u kojoj nastupaju dva trkača i 2 trkačice s redosljedom po slobodnom izboru.

Po prvi puta u povijesti Kluba, u kategoriji seniora nastupili smo u disciplini 4×100 m u pratnji trenera Mateja Tandarić. Našu štafetu otrčali su dvoje (junior i juniorka), te senior i seniorka. Bez obzira što nemamo atletski stadion kao drugi atletski klubovi, te se uvjeti treniranja ne mogu uspoređivati , danas smo se upisali u povijest.

Utrku na 4×100 m u postavi: Antonio Kosmat-Buga Ema Štefanac-Tara Glaser- Draugutin Franičević zapisali su sa vremenom 49,85 sek.

Svi zajedno nismo očekivali tako dobar rezultat.

Osim rezultata, naši atletičari i atletičarke ovjekovječili su ovaj poseban trenutak, vrlo specifičnom pripremom za odlazak na atletsko borilište.

Kiša je prestala padati još jutros, ali zaplivali su itekako svaki na svojih 100 m staze. U prosjeku možemo reći da je svatko dionicu pretrčao za 12, 46 sek.

Ali definitivno današnji “look” nije prošao ne zamijećen.

Čestitke našim sportašima/icama, na tako dobrom rezultatu i njihovom “look” izgledu : Idemo na more….

Da imamo atletski stadion gdje bi nam onda bio kraj. Možda na Havajima. 🙂

 

Foto: Lovorka Štefanac: Pogled iz drugog ugla

Treća izmjena Tara-Dragec.

 

Predaja štafete: Tara-Dragec

Bravo još jednom!!!

4×100 m 20.06.2020.

Prvi puta u povijesti Kluba nastupili smo u mještvitoj štafeti. Rezultat 49,85 sek.Trčali su: Antonio Kosmat-Buga Ema Štefanac-Tara Glaser-Dragutin Franičević.Trener. Matej Tandarić

Objavljuje Atletski klub Samobor 2007 u Subota, 20. lipnja 2020.