VELIKA SRCA TRČE-humanitarna akcija

Dragi sportaši, dragi naši sportski prijatelji,

i ove godine pozivamo vas da zajedno s nama pokažete kako samoborski sportaši imaju veliko srce, na humanitarnoj akciji Velika srca trče koja se održava u nedjelju, 2. prosinca sa startom u 10 sati ispred Centra za mlade Bunker u bivšoj vojarni Samobor.

Već petu godinu zaredom Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor organizira ovu akciju kojoj je cilj prikupljanje sredstava za pomoć djeci, štićenicima udruge Nova budućnost.

U vremenu od 10 do 14 sati dobrodošli su svi ljudi velikog srca da otrče koji krug dužine 720 metara, prošeću ili podrže akciju svojim skromnim doprinosom. Naime, svaki od sudionika akcije Velika srca trče svojim će prilogom, bez obzira na iznos i dužinu koju je pretrčao, osigurati nastup u utrci, a istrčanim krugom dodatno će doprinijeti povećanju iznosa koji će donatori uplatiti na žiro-račun Udruge.

Pozivamo ovim putem sve sportaše, zaljubljenike u trčanje i sve ljude velika srca da nam se pridruže u što većem broju. Pozivamo vas i da sudjelujete ekipno u nizanju krugova u ovoj akciji. Prijave započinju u 9 sati, a uz partnerstvo s Centrom za mlade Bunker priprema se i zanimljiv blagdanski program koji će najviše veseliti djecu.

Pomozite nam da i ove godine uljepšamo Božić našim mališanima!

Ukoliko se odlučite na ekipno sudjelovanje, javite nam se unaprijed kako bismo napravili skupnu prijavu. Obucite svoje klupske dresove, dođite u velikom broju i pokažite kako brzo kuca veliko samoborsko sportsko srce!

Web: https://kciptsamobor.com/vst-2018/

Facebook:

https://www.facebook.com/Velikasrcatrce/?fref=pb&hc_location=profile_browserhttps://www.facebook.com/events/301626110468953/

Kontakt:

Željko Oreški, Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor, mob: 091 276 28 22,
e-mail: zeljko.oreski@gmail.com

Petra Aralica, Klub cestovnog i planinskog trčanja, mob: 091 3838 583, e-mail: petra.aralica@gmail.com