III. kolo Ekipnog dvoranskog prvenstva Hrvatske

U subotu, 20.2.2021. u atletskoj dvorani na zagrebačkom Velesajmu održano je treće kolo dvoranskog ekipnog prvenstva Hrvatske, na kojem su nastupala dva naša predstavnika.

Prva je na borilište izašla TARA GLASER, u disciplini TROSKOK. Tara je sa tri prijestupa brzo završila svoj nastup. Gledajući s moje strane, Tara je odradila skokove tehnički puno bolje nego prije tjedan dana gdje je skočila 11,50m. Ne događa se često, ali se dogodi. I na to treba biti spreman.

Nedugo nakon Tare, nakon više od 5 godina izbivanja sa najkraće sprinterske dionice od 60m, DRAGUTIN FRANIČEVIĆ, naš jedini senior u klubu trči u vremenu od 7,39 s i tako ruši svoj osobni rekord za 0,21 stotinku. DRAGUTIN je odlično odradio utrku, s time da nije imao priliku trenirati u dvorani kroz cijelo vrijeme lockdown-a, što čini ovaj uspjeh još većim.

Za sljedeći vikend Hrvatski Atletski Savez najavio je održavanje pojedinačnog dvoranskog prvenstva Hrvatske, no ništa još nije sigurno dok stožer ne odobri održavanje. Pa kao i do sada, možemo samo čekati do donošenja odluka, i naravno, dalje nastaviti trenirati.

Trener Matej