POVRATAK SENIORKE TARE GLASER

U subotu 02. veljače 2019. održalo se  Dvoransko prvenstvo Hrvatske za seniorke i seniore. Organizator je bio Atletski klub Dinamo-Zrinjavac. Natjecanje se odžalo u kružnoj dvorani na Velesajmu, Paviljon 1.

Tara Glaser sa atletikom se počela baviti u našem klubu još kad je bila djevojčica. Sa odlaskom u srednju školu,  otišla je dalje trenirati atletiku u disciplini troskok u AK Dinamo-Zrinjevac. Krajem 2018. godine odlučila se je vratiti u svoj matični klub, kao rekrativno-natjecateljska atletičarka.

Fotografija Tare u bojama dresa bivšeg Kluba.

Novu sportsku godinu započela je sa odličnim rezultatom. Zauzela je 6. mjesto u disciplini troskok, sa rezultatom od 11,56 m.

“Zadovoljna sam rezultatom i mogu reći da je bio očekivan. S obzirom da mi je to prvo natjecanje od 9.mj prošle godine i da sam promijenila i mjesto i način treniranja očekujem još bolje rezultate. Sljedeće natjecanje koje je u planu ja Otvoreno prvenstvo Zagreba.”

Čestitke Tari i želimo joj, još puno uspjeha u sportskoj karijeri.

Također na seniorskom prvenstvu, na 400 m nastupio je Antonio Kosmat, koje je zauzeo 21. mjesto i postavio svoje novo osobno vrijeme u dvorano od 1.02.35.