Dvoranski seniorski miting u sklopu PH za juniore 5.2.2022

05.02.2022. Ovog vikenda na Zagrebačkom velesajmu u sklopu juniorskog Prvenstva Hrvatske  u organizaciji HAAK Mladost omogućen je nastup seniorskom uzrastu ( Seniorski miting) kao prilika da prikupe još pokoju utrku u nogama prije seniorskog PH krajem mjeseca

Od naših atletičara nastupili su i ostvarili sljedeće rezultate:

Lovro Čižmešija svakim natjecanjem popravlja detalj po detalj i to se očituje na vremenima koja postiže. Uz dobar start i još bolje odrađen ostatak utrke trči 7.68 sek i ujedno postavlja svoj novi osobni rekord!!

Dragutin Franičević po prvi puta u svojoj sportskoj karijeri dozvoljava uzbuđenju da ga dotuče i na startu radi ”cim” netom prije pucnja te dobiva diskvalifikaciju za krivi start. Uz nova stroža pravila ne dozvoljava se novi pokušaj nakon ”cima” te tako Dragutin ovime završava natjecanje. Sreća u nesreći da mu se dogodilo na kontrolnom natjecanju, pa već u Rijeci 09.02.2022. g.,može pokazati koliko je zapravo spreman.

Antonio Kosmat naš para atletičar kategorije T38 također postavlja svoj novi osobni rekord na 60 m sa 7,94 sek. Idućeg vikenda možemo ga pratiti na 400 m na seniorskom mitingu 12.02.2022., koji će se održavati u Zagrebu u atletskoj dvorani.

Dečki su dobro odradili ovo natjecanje, nova priliku je već za 4 dana u Rijeci. Lovro lovi normu za vanjsku sezonu dok Dragec brusi formu za nadolazeće PH za seniore.

Do tada… TRENIRAMO!!

trener Matej