Brončana Ani Žuvela: “Međunarodni dvoranski miting Rijeka” 09.02.2022

U srijedu 9.2.2022. u atletskoj dvorani Kantrida u Rijeci održan je Međunarodni dvoranski miting gdje se unatoč sredini tjedna uspjela skupiti vrlo kvalitetna ekipa hrvatskih i slovenskih atletičara.

Atletski klub “Samobor 2007” nastupio je sa pet sportaša u disciplini 60 m, sa tri atletičarke i dva atletičara, a ostvarili su sljedeće rezultate kaže naš trener Matej:

U konkurenciji seniora prvi nastupa DRAGUTIN FRANIČEVIĆ. U prvoj (polu-finalnoj) utrci trči dobro, kroz (za njega) osrednji start uspijeva nadoknaditi pred kraj utrke izgubljeno i ostvariti rezultat 7.27. Time se plasirao u finalni blok, što je Dragecu postalo već uobičajeno.


U finalnom bloku (nakon samo 30 minuta pauze) puno bolje otvara utrku, no pred kraj više nije bilo dovoljno energije da nastavi tim tempom te trči u istom vremenu od 7.27. Na kraju završava na 4. mjestu.

Čestitam!!

  • Treba uzeti u obzir da je Dragec tjedan dana bio prikovan za krevet radi temperature i bolesti. Tako da vjerujem da ima tu još ”lufta”.

U sljedećoj skupini seniora nastupio je i naš LOVRO ČIŽMEŠIJA. U solidno odrađenoj utrci Lovro završava sa rezultatom od 7.69 što je u razini rezultata sa prijašnjih natjecanja.

  • Lovro ima još jednu priliku do kraja sezone poboljšati rezultat.

U kategoriji kadetkinja prva na stazu stupa ANI ŽUVELA. Bez rezultata ove godine na natjecanjima te isprekidanim dolascima na treninge uzrokovanih izolacijama, Ani odrađuje vrhunski posao i pobjeđuje u svojoj skupini sa rezultatom od 8.50 sek.

Nakon još dvije skupine u kojima su cure trčale samo su dvije bile brže od nje i time Ani osvaja BRONČANU MEDALJU!!

Čestitam,

  • i vjerujem da će Ani imati dobar nastavak sezone.

U sljedećoj skupini kadetkinja nastupaju KARLA MANDIĆ i po prvi puta NINA ČULINA.

Karla i Nina (u svom debitantskom nastupu) trče jako dobro i završavaju sa rezultatima od 9.34 i 8.93 te zauzimaju 17. i 12. mjesto u svojoj kategoriji.

Čestitam cure!!

  • Vanjska sezona će biti još bolja!

Bilo nam je stvarno odlično u prelijepoj dvorani i dobro organiziranom mitingu. Drage volje se uvijek vraćamo u Rijeku, bila dvorana ili stadion.

Do sljedećeg natjecanja za 2 tjedna…

TRENIRAMO!!

trener Matej