PH za mlađe kadete/kinje i kadete/kinje Čakovec, 19.-20.6.2021

Dan nakon završetka školske godine održano je prvenstveno Hrvatske za uzrast kadeta/kinja i mlađih kadeta/kinja na atletskom stadionu u Čakovcu.

ATLETSKI klub Samobor 2007 nastupio je sa 3 predstavnice, i to u disciplinama 60m i bacanje vortexa.
Prva u stadion i na stazu ulazi EMA TROGRLIĆ u disciplini 60m, i trči u vremenu 9,26. To je jedan od dva osobna rekorda koja je uspjela skinuti taj dan, stoga ČESTITAM EMA!!
Nakon nje u kategoriji kadetkinja na stazu izlazi KARLA MANDIĆ, te u svojoj drugoj utrci ove sezone prolazi ciljem sa vremenom od 9,31. To je za 0,1 bolje nego prije tjedan dana, te ujedno i novi osobni rekord!! ČESTITKE KARLA!!
Kao mlađa kadetkinja, no greškom prijavljena u kadetkinje, ANI ŽUVELA sa pospani startom, te kasnije u vrlo izjednačenoj utrci prolazi kroz cilj sa vremenom od 8,47. Skida svoj osobni rekord za još 2 desetinke nego prošli vikend na Mladosti. Sa tim rezultatom u svom godištu završila bi na 11. mjestu u Hrvatskoj. Stoga velike ČESTITKE!!
Dok su cure trčale, EMA TROGRLIĆ nastavila je svoje natjecanje u disciplini bacanja vortexa. Nakon 2 bacanja, ulazi u najboljih 8 te dobiva još 3 nova pokušaja. Sa najboljih hicem od 42,25 ostvaruje na kraju 6. mjesto na PH i postavlja još jedan osobni rekord taj dan.
Rekao bih uspješan dan za mlade predstavnice AK Samobor 2007. Za mladje uzraste ovo je bilo zadnje natjecanje u ovom dijelu sezone. Sada djevojke mogu na zasluženi odmor i kupanje.
Sljedeci tjedan nam još ostaje PH za mlađe juniore gdje trči naš Lovro.
Do tada još…
Treniramo!!
Trener Matej